DÜZCE / MERKEZ - HİKMET AKIN İMAM HATİP ORTAOKULU

2. DÖNEM 2 .SINAV TAKVİMİ

Nis

Düzce Hikmet AKIN Ortaokulu anasınıfı öğretmeni Melike KARAGÜZEL katılmış olduğu ERASMUS projesi olan İtalya,İspanya,Litvanya ve Türkiye ortaklığıyla gerçekleştirilen
LET’S PROTECT NATURE WITH STEM. A CHILDREN’S WORLD WITH STEM adlı projede 3. Hareketlilik olarak Türkiye hareketliliğinde Düzce ilimizde projenin yabancı ortakları misafir edildi.Projenin ilk etkinliğinde Düzce il milli eğitim müdürümüz Sayın Emrullah AYDIN ziyaret edilerek Düzce il milli eğitim müdürlüğü konferans salonunda toplantı gerçekleştirildi.Ziyaret sonrası okulda düzenlenen proje sunumları ve sergilerin incelenmesi ,proje kapsamında eğitim çalışmalarının başarı projenin raporu çıkarılarak proje ortaklarına proje katılım sertifikaları verildi.2023-2024 yılı ERASMUS K210 Öğretmen hareketliliği projesi başarıyla tamamlandı.

Nis

5. SINIFLARA TRAFİK EĞİTİMİ İÇİN DÜZCE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK EKİPLERİ TARAFINDAN EĞİTİM VERİLDİ.

TEŞEKKÜR EDERİZ.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. YAZILI SINAV TARİHLERİ

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI

OKULUMUZ SON HAFTASINDA YAPILAN ETKİNLİKLER

Ock

OKULUMUZDA ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA MAHALLEMİZDE BULUNAN 60 EVLER CAMİİ ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİK. OKULUMUZ DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENLERİNİZZ KOORDİNE ETTİKLERİBU GEZİDE CAMİİ ZİYARETİ YAPILDI VE MÜZİK ÖĞRETMENİ FUAT LAFCI NIN NEY İLE EŞLİK ETTİĞİ ÖĞRENCİLER İLAHİ SÖYLEDİLER.

15 TEMMUZ OKUL GAZETESİ

Okulumuzda Deprem Tatbikatı Yapıldı

13 Ekim Dünya Afet Riskleri Azaltma Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuz Afetlere Hazırlık Kulübü olarak okulumuzda afetler konusunda bilgilendirme yapıldı . Yapılan bilgilendirme sonrası deprem tatbikatı sorunsuz olarak tamamlandı. Okulumuz Afetlere Hazırlık Kulübü öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.